Cel mai mare concert caritabil din România, pentru sprijinirea poporului ucrainean | Sâmbătă,12 martie, pe Arena Naţională din București

Sâmbătă, pe Arena Naţională, de la ora 16:00, va avea loc WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil din România, pentru sprijinirea poporului ucrainean. Peste 50 de artişti români şi internaţionali s-au alăturat evenimentului şi vor urca pe scena de la Arena Naţională în solidaritate pentru poporul care trece acum prin momente delicate. Kiss FM va fi live de pe Arena Națională timp de peste 12 ore, de la 10 dimineața și până la sfârșitul ultimului concert.

Andra, Antonia, Carla’s Dreams, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, INNA, Irina Rimes, Spike şi Vama sunt primii artişti anunţaţi în line-up-ul evenimentului, lângă care s-au alăturat recent, numele grele din industria muzicala internațională.

Citeste și:  Sfânta Lumină va fi adusă din nou în România

Unul dintre cei mai iubiţi DJ la nivel mondial, Armin van Buuren, vine sâmbătă, 12 martie, în Bucureşti, pentru „We Are One”. De altfel, Tom Odell, artistul care semnează celebra piesa „Another Love”, imnul celor care protestează paşnic pentru pace zilele aceasta în întreaga lume, va cânta sâmbătă pe Arena Naţională şi va transmite un mesaj de unitate şi iubire. Și Jamala, artista de origine ucraineană, câştigătoare a concursului Eurovision 2016 a confirmat prezența la „We Are One”.

„Prin WE ARE ONE și totodată prin puterea muzicii, ne dorim să creștem nivelul de conștientizare la nivel mondial în ceea ce privește nevoia de ajutor a ucrainenilor. Ne dorim să transformăm acest eveniment într-un ajutor real pentru cei care au atât de mare nevoie de sprijin în aceste momente dificile. Urmărind cu atenție toate evenimentele și întreaga situație actuală, am decis, împreună cu echipa, că trebuie să facem ceva. Am luat în calcul valorile noastre și așa am creat WE ARE ONE. În timpul celor 8 ore ale concertului caritabil live, vom fi alături de ucraineni, uniți prin muzică și speranța pentru pace”, a transmis Allan Hardenberg, CEO ALDA (organizator SAGA Festival)

Citeste și:  Prețurile plătite de români pentru energia electrică și gazele naturale, printre cele mai mici din Uniunea Europeană

Fiecare bilet la eveniment reprezintă donaţia pentru susţinerea ucrainenilor! Biletele pot fi achiziţionate online. Minorii cu vârste sub 14 ani trebuie să fie însoţiti de un părinte sau de reprezentantul legal, iar cei între 14 şi 18 ani trebuie să prezinte un acord parental. De asemenea, copiii mai mici de 6 ani au accesul gratuit la acest eveniment.

Banii obţinuţi în urma evenimentului vor fi donaţi către Crucea Roşie Română. De asemenea, pentru a putea susţine cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donaţii către Crucea Roşie Română, aici, în conturile organizaţiei sau prin SMS, la 8825, cu textul „ONE”.

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca şi Andi Moisescu / Dan Fințescu și Ana Moga.

Citeste și:  Creștinii ortodocși și greco-catolici intră în Săptămâna Mare

O campanie SAGA FESTIVAL, PRO TV, KISS FM şi Primăria Municipiului Bucureşti pentru poporul ucrainean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.