Celebrează noaptea dintre ani la Trio by Peneș, cel mai nou restaurant din centrul Brașovului. Rezervă acum!

Mai este foarte puțin până la Revelion, iar brașovenii sau turiștii care nu au rezervat nimic până în prezent, găsesc cu greu o alternativă. Dacă nu v-ați decis încă sau nu ați avut timp să căutați locul ideal pentru petrecerea dintre ani, noi vă propunem Trio by Peneș, un nou restaurant, situat pe strada Republicii nr. 55.

Fiind poziționat chiar în centrul Brașovului, la miezul nopții veți putea admira focul de artificii, ciocnind un pahar de șampanie din partea casei! Show-ul de artificii din acest an, organizat de către autoritățile locale, va dura 8 minute. Pe lângă Piața Sfatului, unde artificiile vor fi lansate de pe Turnul Alb, artificii vor mai fi lansate de pe dealul Cetățuii si de asemenea, acestea vor fi vizibile și din Piața Sfatului. Vor fi trase proiectile de tip mină, cometă, cometă cu coadă, mină cu spargere, candele romane, bombiţe, single shots; one rows, cu efecte de tip crizantemă, coroană, dalia, cascadă, coadă de cal, ghost shell, bujor cu pistil sclipitor, brocart, sau multibreak shells.

Citeste și:  Report cumulat la Noroc de peste 1,83 milioane de euro

Trio by Peneș promite o atmosferă de neuitat, alături de Funktastic Events – DJ George, care va oferi o mega petrecere. Va fi o seară plină de veselie și distracție, cu un meniu delicios, băuturi alese, muzică și multă voie bună, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Mai mult de atât, locația oferă și un mic spațiu de joacă pentru copii.

Noaptea dintre ani este un eveniment important pentru toți, iar restaurantul Trio by Peneș, atmosfera și oamenii pe care îi aveți alături pot face diferența între o petrecere oarecare și una de neuitat.

Puteți rezerva chiar acum o masă pentru Revelion la doar 450 lei/ persoană, apelând la numărul de telefon 0773.723.439. Pentru copiii între 4 și 12 ani, părinții beneficiază de 50% reducere pentru meniul destinat micuților.

Citeste și:  S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Povestea Trio by Peneș

Trei asociați, iubitori de bun, care au cochetat mult cu gătitul ca hobby, au structurat conceptul unui restaurant. Începând să gătească preparate sănătoase, foarte gustoase și foarte accesibile tuturor, fără însă a face rabat la calitate – s-a conturat TRIO!

În restaurantul TRIO by Peneș se gătește mult cu tehnica sous-vide, se răcesc alimentele controlat la abatitor și se păstrează vidate, pentru menținerea prospețimii și a savorii.

Trio by Peneș promite preparate pe care, cu siguranță nu le-ați mai întâlnit niciunde, unele fiind inspirate din rețetele bunicilor.

Fiind mai mult un hobby, inițiatorii știu că dezvoltarea va fi evidențiată treptat, astfel că își propun să crească natural și frumos. Inovează în fiecare zi și se străduiesc să ofere o experință culinară, pe fiecare zi ce trece tot mai plăcută. Da! Este posibil să comandați același preparat în zile diferite si să expermentați noi gusturi.

Citeste și:  Bookisit ajunge la Brașov! Primul târg de carte second-hand pentru toată familia, pe 27 aprilie, la Centrul Cultural Apollonia 

Cel care a făcut posibilă punerea în „artă” a ideilor a fost Kamal. Chef de origine marocană, stabilit în România de peste 20 de ani. Kamal este un adevărat maestru în bucătărie. Tot ce iese din mâna lui este gustos, corect gătit și inedit, iar în unele preparate chiar veți cunoaște câte puțin din bucătăria marocană.

Trio by Peneș oferă și posibilitatea de a vă organiza petrecerile pentru cele mai importante evenimente din viața voastră, precum și prânzuri sau cine deosebite, alături de prieteni sau de cei dragi.

Puteți rezerva chiar acum o masă pentru Revelion la doar 450 lei/ persoană, apelând la numărul de telefon 0773.723.439. Pentru copiii între 4 și 12 ani, părinții beneficiază de 50% reducere pentru meniul destinat micuților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.