Centru de vaccinare anti-COVID pe Transalpina

Autoritățile din România încearcă diferite modalități pentru a stârni interesul populației pentru vaccinarea anti-COVID, având în vedere că numărul celor care se imunizează a scăzut constant în ultima perioadă.

În acest sens, un centru de vaccinare de tip drive-thru va fi deschis sâmbătă, 17 iulie pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România. Centrul, care va fi amplasat la cel mai înalt punct al acestei șosele, în Pasul Urdele, la 2.145 de metri altitudine, va funcționa pentru început doar sâmbătă între orele 10:00 și 18:00, potrivit agenției de presă Rador.

Conform sursei menționate, la acest centru vor fi administrate serurile Pfizer și Johnson & Johnson, iar rapelul pentru Pfizer va putea fi făcut la orice centru de vaccinare din țară în care se administrează acest tip de vaccin. Turiștii care vin pe Transalpina pentru vaccinare nu au nevoie de programare, ci doar de un act de identitate.

Citeste și:  Dăm Click pe România a dat startul înscrierilor prin care școlile, liceele, grădinițele și asociațiile pot primi calculatoare

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.