Centrul „Artist pentru Artă” celebrează 10 ani de activitate socio-culturală

Centrul Artist pentru Artă, înființat în 2011 la Zărnești (Brașov) și care activează în prezent la nivel național, celebrează 10 ani de activitate. Centrul are ca scop susţinerea şi promovarea activităţilor socio-culturale și educaţionale din întreaga ţară, respectiv promovarea talentelor în vederea obţinerii performanţei.

Printre cele mai importante proiecte ale Centrului Artist pentru Artă, desfășurare în județul Brașov, regăsim Gala Instituțiilor de Arte, Festivalul Național Ecoul Pietrei Craiului, Festivalul Muzical „Brașov Live Fest”, „Piața Artei – Piața Sf. Ioan”, Clubul de Arte care activează în Casa de Cultură a orașului Zărnești, dar și „Un simplu călător”, emisiune pentru promovarea culturii și a obiectivelor turistice, difuzată de fostul post de televiziune brașovean, TVS Brașov.

Citeste și:  Tradiții Pascale la Reduta: Expoziție de ouă încondeiate și icoane pe sticlă și atelier cu meșter popular, mâine, 24 aprilie

În prezent, Centrul „Artist pentru Artă” își desfășoară activitatea la nivel național, în scopul de a descoperi noi valori ce au nevoie de susținere ca să evolueze și să devină noii reprezentanți ai segmentului cultural universal. Potrivit reprezentanților, aceștia și-au propus să contribuie la crearea unei imagini de calitate a României, care poate fi dezvoltă în timp, pe un sistem corect de valori.

„Acest proiect a luat naștere pe vremea când eram adolescent. Este instrumentul prin care contribuim la dezvoltarea și susținerea diferitor activități socio-culturale și educaționale, în vederea atingerii unor idealuri. Una dintre cele mai mari bucurii ale unui om, ar trebui să fie aceea de a-i face pe ceilalți fericiți. Prin Centrul „Artist pentru Artă” îmi doresc să înțeleg din ce în ce mai bine, acel motto adoptat, care îmi spune că „cei ce aduc soarele în viața altora, vor trăi și ei în lumină. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă povestea noastra”, a transmis Dragoș Popa, președintele organizației.

Foto. Dragoș Popa

Prințesa Marina Sturdza, soprana Felicia Filip, Ilie Micolov, Horia Moculescu, George Nicolescu sau Angela Buciu, sunt doar câteva nume dintre personalitățile care au participat și au susținut activitatea Centrului Artist pentru Artă.

Citeste și:  Evenimente dedicate Sărbătorilor Pascale, la Opera Brașov

„Traversăm o perioadă delicată şi avem nevoie mai mult ca oricând de a mângâia capacitatea noastră de autoliniştire. Cum altfel, dacă nu prin artă?”, a mai adăugat Dragoș Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.