Centrul de copii și juniori al Coronei Braşov scoate, an de an, sportivi talentați!

Doi tineri fotbaliști de la Corona Brașov, crescuți de Ionuț Mitroi, și anume Robert Pandele și Racz Sebastian, au fost convocați la acțiunea de formare a lotului național U15, în perioada 28 februarie – 6 martie 2021, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia – FRF .

„Este o satisfacție mare să vezi că niște jucători pe care i-ai crescut de mici, ajung în vederile echipei naționale. Și eu, dar și colegii mei avem la centrul de copii mulți fotbaliști talentați care dacă vor continua să muncească la fel de bine, pot ajunge să își îndeplinească visele, să devină fotbaliști cunoscuți și să reprezinte România în competiții”, a spus Ionuț Mitroi, antrenor la Centrul de copii și juniori al Coronei.

Citeste și:  Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brașov vor asigura măsurile de ordine la meciul de fotbal dintre echipele AFC Hermannstadt - FC Farul Constanta 1920

Cei doi nu sunt singurii jucatori convocați la națională, un alt fotbalist al Coronei, David Tălmaciu urmând să se reunească și el cu naționala U19 a României, în cantonamentul care va începe pe 7 martie, la Arad. David a fost împrumutat vara trecută la Corona de la ACS Kids Tâmpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.