Centrul de copii și juniori de la handbal al CSM Corona Brașov are reprezentare la toate naționalele României

Centrul de copii și juniori de la CSM Corona Brașov dă an de an sportivi loturilor naționale la mai toate disciplinele pe care le are.

În aceste zile, însă, Corona a primit convocare din partea Federației Române de Handbal, pentru doi antrenori de la centrul de copii și juniori al Coronei de la handbal, și anume Mihaela Seifer Ciobotaru și Eugen Ciulei, care vor antrena naționala de cadeți. Pe lângă cei doi, la cea mai tânără națională a României sunt convocate la acțiunea de la Râmicu Vâlcea și trei tinere handbaliste, Ana Totoescu, Denisa Aron și Mălina Avădanei.

De asemenea, la lotul național de junioare a fost convocată și Medeea Iordan, o altă junioară de mare perspectivă din tabăra Coronei.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Cu aceste convocări la lotul de junioare și cadete, centrul de copii și juniori de la CSM Corona Brașov are reprezentare la toate naționalele, pornind de la cadete și terminând cu lotul de tineret.

În această vară, alte opt handbaliste de la centrul de copii și juniori al CSM Corona Brașov au fost convocate la nationala de tineret și la naționala 2002/2003 a României. Ioana Ugran, Alicia Gogîrlă, Monica Bărăbaș și Andreea Bujor au reprezentat clubul la naționala de tineret în vreme ce Raluca Rădoi, Raissa Marin, Valentina Soreanu și Georgiana Olaru au fost prezente la selecționala 2002/2003.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.