CFR Călători: Nicio anulare a trenurilor din cauza lipsei de personal sau de material rulant!

CFR Călători respinge afirmaţiile apărute în presă cu privire la anularea unor trenuri din lipsă de personal sau de material rulant şi precizează – într-un comunicat – că nu se confruntă cu deficit de personal şi cu atât mai puţin cu un deficit de mecanici de locomotivă, informează Rador.

Compania menţionează că în ultimii doi ani s-a derulat şi schimbul de generaţii al angajaţilor din activitatea de exploatare, un proces care continuă, iar serviciul de transport feroviar de călători nu va fi afectat nici pe viitor.

CFR Călători mai arată că retragerile temporare ale unor trenuri din circulaţie de pe rute secundare nu-i afectează pe clienţi, care au în continuare la dispoziţie alte trenuri pe rutele respective.

Citeste și:  Mari artişti ai scenei româneşti vor fi recompensaţi în cadrul celei de-a XXXII-a ediţie a Galei Premiilor UNITER

Operatorul analizează permanent modul în care evoluează piaţa de transport feroviar de călători şi cerinţele de trafic şi adaptează circulaţia şi compunerea trenurilor în consecinţă, iar aceste modificări nu au legătură cu personalul sau cu parcul de material rulant, conform comunicatului CFR Călători.

Preluare, Rador

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.