Chelsea a zdrobit-o pe Juventus, Barcelona e aproape eliminată din UEFA Champions League

În grupa H, derby-ul Chelsea – Juventus 4-0 a fost de departe punctul de atracție al serii. Deținătoarea UEFA Champions League a făcut un meci mare, însă scorul este totuși exagerat.

Chalobah a deschis scorul în minutul 25, iar în repriza secundă a urmat show-ul. James, în minutul 56, Hudson-Odoi (58) și Werner (90+5) au dezintegrat-o pe Juve. Totuși, cele două echipe se califică braț la braț în faza următoare a competiției.
În celălalt meci al grupei Malmo și Zenith Sankt Petersburg au remizat, 1-1.

Chelsea este lider cu 12 puncte, Juventus e pe 2, tot cu 12 puncte, iar Zenit are 4 puncte și e pe locul 3. Suedezii de la Malmo sunt ultimii și au un singur punct.

Citeste și:  Moda Eco-friendly: branduri sustenabile pe care să le porți în 2024


În grupa E, Dinamo Kiev a pierdut pe teren propriu cu Bayern Munchen, 1-2, după ce bavarezii conduceau la pauză cu 2-0.

Lewandowski a deschis scorul în minutul 14, iar Coman a majorat diferența cu trei minute înainte de pauză.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu s-a apropiat cu 20 de minute înainte de finalul meciului, când Garmash a redus din handicap. Însă echipa din Ucraina nu a reușit mai mult de atât, astfel că nemții s-au impus logic.

În celălalt meci al grupei, Barcelona și Benfica au remizat în Spania, 0-0. Portughezii au fost neîndreptățiți de arbitru, care le-a anulat un gol valabil. Catalanii rămân momentan pe locul 2, loc calificabil, dar vestea proastă pentru fanii lor este că vor juca în ultima etapă la Munchen. În schimb, Benfica are un adversar abordabil, Dinamo Kiev, și poate trece peste Barcelona în clasament și să se califice in extremis.
În acest moment, lider este Bayern Munchen (15 puncte), iar Barcelona e pe 2 cu 7 puncte. Benfica are 6 puncte și e a treia, iar Dinamo Kiev e ultima și are doar un punct.

Citeste și:  Mobilitate verde - Pista de biciclete care va lega cartierul Astra de gară, centrul civic și centrul istoric intră în etapa de lucrări

În Grupa F, Manchester United s-a impus în Spania, 2-0 cu Villareal, rezultat care le permite „diavolilor” să treacă pe primul loc. După o primă repriză albă, eternul Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 78, iar Sancho a stabilit rezultatul final în ultimul minut.

În celălalt meci al grupei, Young Boys și Atalanta au terminat la egalitate, 3-3. Manchester United este pe primul loc cu 10 puncte. Pe 2 e Villareal (7), pe 3 Atalanta (6), iar Young Boys e ultima cu 4 puncte.

În grupa G, Lille a trecut greu de Salzburg, scor 1-0, iar Sevilla a învins-o pe Wolfsburg cu scorul de 2-0. Lider este Lille cu 8 puncte, Salzburg e pe 2 (7 puncte), iar Sevilla e a treia cu 6 puncte. Wolfsburg se află pe ultimul loc cu 5 puncte.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.