Chindia Târgoviște întâlnește, sâmbătă, Universitatea Craiova

Chindia Târgoviște se va înfrunta, sâmbătă, începând cu ora 17:30, cu Universitatea Craiova, în etapa 16 din Liga 1, potrivit Mediafax.

”Pentru noi este foarte important să câștigăm partida cu Târgoviște. Este o echipă bine așezată în teren, o echipă cu jucători periculoși. Ne-am pregătit pentru acest joc și sper ca băieții să joace concentrați 100% pentru a putea trece de Târgoviște. Martic a suferit o mică contuzie la antrenamentul de ieri”, a declarat Victor Pițurcă, antrenorul Universității Craiova, la conferința de presă premergătoare partidei.

De cealaltă parte, Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște, a criticat adoptată de elevii săi: ”Ne-am culcat pe o ureche după meciurile din turul campionatului. Eu încă mai visez la play-off. Din păcate băieții au avut o mentalitate de echipă nou promovată. Eu nu mă mulțumesc cu puțin. Trebuie să ieșim din zona de confort”.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Echipe probabile:
Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, Benga, Leca, Neciu – Bic – Neguț, Rață, Mihai, Yameogo – Florea
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Acka, Bancu – Cosic, Ivanov, Cicâldău – Bărbuț, Ivan, Mihăilă

În clasamentul Ligii 1, Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 27 de puncte, iar Chindia Târgoviște ocupă locul 11, cu un total de 16 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.