Cîmpeanu: Luăm în calcul chiar organizarea în luna iulie a consursului pentru directori. Va avea două etape, prima va fi un examen național scris, cu subiecte unice și relevante

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, ia în calcul organizarea în luna iulie a consursului pentru directori. Va avea două etape, prima va fi un examen național scris, cu subiecte unice și relevante.

Profesionalizarea guvernanței școlilor în sistemul românesc de învățământ este un obiectiv major în proiectul România Educată. Drept răspuns la întrebarea referitoare la perioada în care se pot organiza (n. red. concursurile pentru funcțiile de directori și directori adjuncți de unități de învățământ), luăm în calcul chiar organizarea în luna iulie a acestui concurs, luăm în calcul, pentru că vor fi două etape, cel mai probabil. Urmează să avem consultări cu toți partenerii de dialog, cert este că prima etapă va fi un examen național scris, cu subiecte unice și relevante”, a precizat Sorin Cîmpeanu.

Citeste și:  Piețele volante revin în cartierele Brașovului

În următoarea perioadă, Ministerul Educației va stabili metodologia și criteriile pentru organizarea concursurilor de ocupare a funcțiilor de directori și directori adjuncți.

Sursa foto, bbc.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.