Cinci oferte depuse pentru proiectarea şi execuţia unui sector din Autostrada Transilvaniei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit cinci oferte pentru proiectarea şi execuţia secţiunii de autostradă Nuşfalău – Suplacu de Barcău, potrivit unui comunicat al companiei, transmis marţi Brașov Știri.

Depunerea ofertelor a avut loc luni, 9 martie.

Până la termenul-limită au depus oferte: Asocierea SA&PE Construct – Spedition UMB, Tehnostrade, Asocierea Construcţii Erbaşu – Vahostav, Strabag, Sinohydro Corporation şi Nurol Anşaat Ve Ticaret.

Valoarea estimată a contractului este de 395,7 milioane lei, fără TVA, iar perioada de proiectare va fi de şase luni, în timp ce intervalul de execuţie va fi de 18 luni.

Garanţia lucrărilor este între 5 şi 10 ani, în funcţie de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.

Citeste și:  Bărbat cercetat după ce a condus autoturismul sub influența substanțelor interzise

Obiectul contractului constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Subsecţiunii 3B5 din Autostrada Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea, în lungime de 13,554 km, între localităţile Nuşfalău şi Suplacu de Barcău.

Pentru secţiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor şi Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 730,5 milioane lei (fără TVA), CNAIR a publicat răspunsul consolidat la solicitările de clarificare şi a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25 martie 2020.

În acelaşi timp, pentru secţiunea 3A2 şi 3B1, cuprinsă între Nădăşelu – Mihăeşti – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 1,45 miliarde lei (fără TVA), se va transmite către ANAP, în perioada 9 – 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificări, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor, precizează CNAIR. 

Citeste și:  Transportul în comun electric în Brașov = reducerea poluării cu 6.400 de tone de CO2, 142 de tone de oxizi de azot, 60 de tone de CO, 19 tone de hidrocarburi și 3 tone de praf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.