Cinci tineri au fost reținuți de către polițiștii brașoveni după ce au furat combustibil din două basculante și un excavator

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”, în formă continuată și „complicitate la furt calificat”, în formă continuată.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada 27 mai – 01 iunie 2022,  mai multe persoane ar fi sustras combustibil din două basculante și un excavator ce se aflau parcate pe raza municipiului Făgăraș, județul Brașov.

De asemenea, în continuarea cercetărilor, cadrele de poliție au stabilit faptul că în perioada 15.05 – 13.06.2022 dintr-o societate comercială din municipiul Făgăraș ar fi fost sustrase mai multe bunuri.  

Citeste și:  Hristos sau Cristos: Cum e corect?

Cu ocazia activităților investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptelor, acestea fiind 5 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 21 ani, toți din județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar la data de 12 iulie 2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de aceștia.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit pentru administrarea întregului probatoriu, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.