Cine este diplomatul care a dat startul cursei Bikeathon: La start s-au înscris peste 1.000 de participanţi

„Bikeathon”, cea mai mare cursă caritabilă de biciclete din Ţara Făgăraşului a adunat la start, în fața Cetății Făgăraș, peste 1.000 de oameni care s-au întrecut pentru unul din cele 14 proiecte înscrise în competiție , informează fagarasultau.ro .

Numărul celor care au participat la cea de-a VI-a ediție a Bikeathon, s-a triplat față de ediția de anul trecut.

Primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu s-a arătat plăcut surprins de mărimea evenimentului.

„Este un eveniment foarte important, foarte bine organizat. Este un eveniment important pentru făgărășeni. Am înțeles că au participat și sunt înscriși pentru a participa la acest concurs peste o mie de persoane. Acest eveniment aduce plus valoare Făgărașului și crește de la an la an și din acest motiv, contribuția Primăriei Făgăraș și a Consiliului Local de a sprijini cu o parte din finanțare acest eveniment se confirmă și ne convinge de la an la an ca noi să facem acest lucru“, a declarat pentru sursa citată, Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

La eveniment a fost prezent și Ambasadorul SUA la Bucureşti, Excelenţa Sa Hans Klemm, care a dat startul cursei de 4 kilometri pentru utilizatorii de scaune rulante/handbike şi al cursei de 10 km.

Ambasadorul a fost împreună cu Board-ul Romanian-American Foundation, iar 10 reprezentanți ai Romanian-American Foundation au participat la cursa populară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.