Cine este omul care l-a TURNAT pe Liviu Dragnea

FOTO: Știri pe surse.

Jurnalistii de la Rise Project l-au prezentat, luni, pe cel care le-a oferit „valiza” cu informatii despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum si cu afaceristii din Brazilia.
Faceti cunostinta cu Sergiu, omul care ne-a adus #valiza Tel Drum: un monument de curaj pe feuda unei grupari de crima organizata. Aceasta este perspectiva lui, de martor cu identitate protejata la DNA”, anunta Rise Project pe Facebook.
Sergiu Iordan, președinte USR Teleorman în acest moment, este cel care a dus „valiza Tel Drum” la RISE Project și apoi la DNA.
Iordan a dezvăluit că documentele au fost transmise mai întâi către jurnaliști, pentru ca apoi să ajungă la procurorii anticoruție.

Citeste și:  Noaptea ca ziua la Complexul Sportiv Carpați din Brașov! Se montează stâlpii de nocturnă

„Crezi că am curaj să predau așa ceva în văzul lumii? M-am temut, e normal. Prima dată m-am dus la Rise Project și apoi la DNA. La DNA este tot conținutul valizei”, a declarat Iordan.

„Nu s-a schimbat mare lucru. Oamenii PSD sunt în toate instituțiile locale. Teama a rămas aceeași”, a mai spus Sergiu Iordan. El a explicat apoi cum a ajuns in posesia valizei. „Cineva din Tel Drum a vrut sa o ascunda, insa a ascuns-o foarte prost, pe proprietatea altcuiva. S-a gandit ca o ascunde bine, se astepta sa aiba casa perchezitionata, insa a ascuns-o prost, intr-o casa vecina. (…) Mi-a fost frica, altfel nu ceream identitate protejata. Cu asa ceva in brate, cator romani nu le-ar fi frica?”, a dezvaluit Sergiu.

Citeste și:  Creșterea anuală cu doar 5% a plăților digitale generează în 5 ani majorarea PIB-ului României cu 7 miliarde lei

Sursa: Rise Project.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.