FIS Children Trophy Poiana Brasov – Romania conduce dupa ziua 1

A inceput FIS Children Trophy in Poiana Brasov, competitie inscrisa in calendarul Federatiei Internationale de Schi (FIS).

Competitia ajunsa la cea de-a patra editie se va desfasura azi si maine si reuneste echipe de schiori – fete si baieti – din categoriile 12-14 si 15-16 ani, in probe de slalom urias si slalom.

Sunt prezenti aproximativ 100 de schiori din Bulgaria, Ucraina, Grecia, Slovacia, Bosnia si Hertegovina, Ungaria si Romania

Dupa prima zi Romania conduce in ambele clasamente de slalom urias la U16 prin Ioana Corlateanu si Matei Alexandru Oancea.

Rezultatele primei zile de concurs

Maine, 18 februarie – vor avea loc probele de slalom – la aceleasi categorii de varsta.

Competiţia este finanţata de sponsori precum Mastercard Sponsor Oficial, TOTAL, BCR-ERSTE, Ana Hotels, ALTEX, Teleferic Grand Hotel, Alpin Restort Hotel, Husqvarna, Stoica&Asociaţii, Paste Băneasa, Omniasig Vienna Insurance Goup, Electroprecizia Holding şi Hotel Escalade.



Comitetul de organizare al competitiei a asigurat teste rapide de COVID – 19, pentru toti concurenţii si a  pus la dispoziţie măşti de protecţie FFP2 pentru toţi participanţii, antrenorii, atleţii şi oficialii.



One thought on “FIS Children Trophy Poiana Brasov – Romania conduce dupa ziua 1”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.