Ciprian Anghel, referent zonal al Federației Române de Fotbal pentru Brașov și nu numai

Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii principali ai ACS Kids Tâmpa Brașov și membru în conducerea clubului, are de câteva zile o nouă îndeletnicire. Anghel a fost ales de către conducătorii Federației Române de Fotbal ca referent zonal. Tehnicianul brașovean va fi responsabil de Zona 7, ce conține județele Brașov, Alba, Sibiu, Mureș, Harghita și Covasna.

„Mă bucură și mă onorează în același timp alegerea celor de la Federația Română de Fotbal și încrederea pe care mi-au acordat-o. A fost o surpriză pentru mine, dar una plăcută, pe care o văd ca pe o provocare în carieră. Este un post care presupune multe abilități, dar sunt sigur că mă voi descurca foarte bine. Voi încerca să continui munca colegilor care au avut acest job înaintea mea. Sper să fac o selectie bună și să pot recomanda pentru loturile naționale tinerii fotbaliști care într-adevăr sunt cei mai talentați și muncitori. M-aș bucura să pot recomanda cât mai mulți jucători de la cluburile din Brașov. Pentru că sunt mulți juniori de calitate în fotbalul brașovean”, a declarat Ciprian Anghel.

Citeste și:  Demitizare și detalii concrete despre modernizarea piețelor Brașovului

Ciprian este unul dintre oamenii implicați încă de la început în proiectul ACS Tâmpa Brașov/ACS Kids Tâmpa Brașov. El va organiza periodic turnee de selecții pentru loturile națonale de juniori, dar și pentru Centrele de Excelență. Pe 26 octombrie va avea loc faza zonală de selecție pentru Alba, Brașov și Sibiu, după care vor urma o alta pentru Mureș Harghita și Covasna.

„Îmi place mult să lucrez cu copiii și juniorii. Chiar dacă sunt implicat la echipa de seniori de la Kids Tâmpa, am și o grupă de juniori, cea de 2015, care îmi dă o energie și un vibe frumos. Sunt sigur că voi avea aceeași energie și când voi face selecțiile și că voi putea oferi soluții foarte bune pentru loturile naționale”, a mai adăugat Ciprian Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.