Circulație rutieră oprită complet pe mai multe artere din Brașov, duminică

Duminică, 17 noiembrie, la fel ca și în ceilalți ani, pe traseul Crosului 15 Noiembrie circulația va fi oprită complet sau parțial, pe durata desfășurării evenimentului dedicat revoltei din 15 noiembrie 1987.

Circulația va fi oprită complet:

Orele 7-18, Bulevardul Eroilor, zona Prefectură-Facultatea de Inginerie Mecanică-Modarom-stația de taxiuri. Autovehiculele care vor intra pe B-dul Eroilor dinspre magazinul Star vor fi deviate pe str. Postăvarului-str. Politehnicii, cu ieșire în str. Nicolae Bălcescu.

Orele 8:45-13:30, Giratoriul str. Mureșenilor – Bulevardul Eroilor – str. Piața Teatrului.

Orele 10:30-13:30, Bulevardul 15 Noiembrie, de la intersecția cu str. Vlad Țepeș, coborând la Patria (intersecția cu str. Castanilor), Tribunal și până la Giratoriul din Centrul Civic (Camera de Comerț).

Traficul rutier va fi întrerupt pe un singur sens (sensul de mers spre București, pe partea din dreapta a carosabilului) astfel:

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Orele 10:30-13:30, Bulevardul 15 Noiembrie, de la Giratoriul din Centrul Civic (Camera de Comerț), mergând pe traseul Hidromecanica – Bisericuța de lemn – Giratoriul „3 Alimentare” (intersecția str. Zizinului – Calea București) – Spitalul Astra – Giratoriul de la Spitalul Județean (intersecția cu str. Carpaților) – intersecția cu str. Pârâului – intersecția cu str. Vulturului – intersecția cu str. Zorilor – intersecția cu str. Berzei – intersecția cu str. Poienelor – str. Poienelor – Roman.

Pe acest traseu, trecerile prin Calea București din străzile laterale (str. Nicolae Titulescu, str. Vulturului, str. Zorilor, str. Berzei) vor fi monitorizate și controlate de agenții Poliției Rutiere.

Ieșirile din parcările de reședință spre Calea București vor fi blocate, conducătorii auto fiind rugați să folosească rute ocolitoare, cu ieșire spre str. Carpaților.

Citeste și:  Demitizare și detalii concrete despre modernizarea piețelor Brașovului

PARCĂRI

Pentru buna desfășurare a concursului, în condiții de siguranță, ordine, bun-simț și fair play atât pentru participanți (sportivi), cât și pentru spectatori, organizatori, pietoni, conducători auto, locuitori ai Brașovului și turiștii care ne vizitează orașul, vor fi eliberate două parcări publice din centrul municipiului Brașov.

  1. Parcarea publică de pe B-dul Eroilor, din zona Prefectură – Modarom, de vizavi de stația de taxiuri, pe latura cu Facultatea de Inginerie Mecanică, de sâmbătă, 16 noiembrie, ora 0 până duminică, 17 noiembrie, ora 18.
  2. Parcarea publică de pe B-dul Eroilor, începând de la trecerea de pietoni de la Modarom până la intersecția cu str. Piața Teatrului (pe stânga carosabilului, în sensul de coborâre spre Teatru), de sâmbătă, 16 noiembrie, ora 22, până duminică, 17 noiembrie, ora 18.
Citeste și:  Primăria va construi o nouă grădiniță prietenoasă cu mediul în cartierul Tractorul

Eliberarea parcărilor va fi efectuată de Poliția Locală Brașov, cu ajutorul echipei de voluntari a evenimentului, și va fi precedată de informări pentru fiecare autovehicul parcat, începând cu vineri 15 noiembrie, ora 16 (parcarea B-dul Eroilor, zona Prefectură-Modarom), respectiv sâmbătă, 16 noiembrie, ora 15 (parcarea B-dul Eroilor-str. Piața Teatrului).

După eliberarea locurilor de parcare, zona respectivă va fi împrejmuită cu garduri și bandă de delimitare. Pe garduri vor fi lipite anunțuri de informare (restricții, program).

În cazul unor excepții, autovehiculele în cauză vor fi relocate în zona Primărie-Poștă începând de duminică, 17 noiembrie, ora 7.

De asemenea, agenții economici (hoteluri și pensiuni, cluburi, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.) și locuitorii din zonă vor fi informați despre această situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.