CJ Brașov redistribuie bani de la aeroport, drumuri și evenimente culturale, pentru lupta cu coronavirusul

Consiliul Județean Brașov a decis să taie din finanțările alocate reparării și întreținerii drumurilor din județ, construcției Aeroportului de la Ghimbav și finanțării evenimentelor culturale și sportive pentru a pune fondurile necesare la dispoziția unităților medicale în lupta cu coronavirusul.

Astfel, președintele Consiliului Județean Brașov a anunțat, în urmă cu puțin timp, într-o conferință de presă că va redistribui suma de 3,9 milioane de lei de la organizarea evenimentelor culturale și sportive, spitalelor din județ. Totodată, de la bugetul alocat construirii aeroportului, va fi tăiată suma de 1,6 milioane de lei, iar de la drumuri, 4,7 milioane de lei.
Toți acești bani vor merge pentru achiziționarea de aparatură medicală și echipamente necesare în lupta cu coronavirusul.
Președintele CJ Brașov a mai precizat că până acum au mai fost alocate două tranșe de finanțare spitalelor, prima în valoare de 13 milioane de lei și cea de-a doua de 10 milioane de lei, pentru achiziționarea de echipamente.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.