CLSU: Activitatea târgurilor de vechituri din Brașov a fost suspendată – Document

Se interzice funcționarea târgurilor de vechituri de pe teritoriul municipiului Brașov.

Pentru a reduce riscul răspândirii coronavirusului, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat decizia ca, începând de astăzi, să interzică funcționarea târgurilor, talciocurilor sau piețelor, altele decât cele agroalimentare.

Astfel, talciocul administrat de Serviciul de Piețe, de la capătul liniei 5, din Bartolomeu, piața de haine vechi de pe Șoseaua Cristianului (cea care s-a mutat de pe str. Traian) și târgul de vechituri de la intersecția str. Carpaților cu str. Poienelor, nu vor mai putea funcționa.

Piața de haine de pe Șoseaua Cristianului își va închide porțile de mâine, iar cele două târguri de vechituri nu se vor mai deschide începând cu acest week-end, având în vedere că ele funcționau doar la sfârșit de săptămână.

Citeste și:  Biciclete gratuite pentru elevii din Cristian! Primăria investește 650.000 de lei pentru a-i pune pe elevi în mișcare

3 thoughts on “CLSU: Activitatea târgurilor de vechituri din Brașov a fost suspendată – Document

  1. George Scripcaru nu mai era primar al Brasovului CAND A SEMNAT DECIZIA CONSILIULUI LOCAL CA TARGURILE SA NU MAI FUNCTIONEZE IN BRASOVIN IN 21.10.2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.