CNAIR oferă 332.354.022,55 de lei pentru construcția a 5,2 km din autostrada Brașov-București

CNAIR a lansat licitația publică pentru construirea Autostrăzii Brașov-București, sectorul cuprins între Comarnic și Predeal, respectiv 5,2 kilometri. Licitația a fost lansată pe SEAP, iar ofertanții trebuie să facă dovada că „au dus la bun sfârșit în ultimii 5 ani lucrari de construcție nouă și/ sau lărgire și/ sau modernizare de drumuri naționale și/ sau drumuri expres și/ sau autostrăzi în valoare cumulata de minim 65.000.000 lei fară TVA la nivelul a maxim 2 contracte.

Din punct de vedere al dotărilor cei care se înscriu la licitație trebuie să dispună sau să aibă acces acces la urmatoarele utilaje, instalații și echipamente tehnice pentru execuția lucrărilor: Stație de preparare mixturi asfaltice – 1 bucată, stație de betoane – 1 bucată, autobasculante – 10 bucați, autobetoniere – 1 bucată, autogreder – 1 bucată, eșaloane de asfalt (repartizator asfalt+3 cilindrii compactori) – 1 bucată, buldozer – 1 bucată, automacara – 1 bucată, compactoare terasament – 1 bucată, compactoare terasamente picior de oaie – 1 bucată, instalații piloți forați– 1 bucată.

Citeste și:  Rezultate LOTO 6 din 49, Joker, Noroc, duminică 23 ianuarie 2022

Totodată pentru obținere a punctajului maxim ofertantul va trebui să asigure o garanție a lucrărilor de 120 de luni. Valoarea estimată a lucrărilor este de 332.354.022,55 de lei, pentru cei 5,2 km de autostradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.