‘Coaliția anti-Scripcaru’ ia naștere la Brașov: Dacă scapă de închisoare, primarul se va lovi de Susanu

Candidatul la Primăria Brașov din partea ProRomania, îl zdruncină pe actualul primar al Brașovului, George Scripcaru, în eventualitatea în care acesta ar putea candida la un nou mandat pentru fotoliul de primar.

Dacă scapă de condamnările care ar putea veni din clipă în clipă în cele trei dosare de corupție în care este judecat, Scripcaru va trebui să dea piept cu Sorin Susanu, șeful corpului de control al ANPC. Susanu a strâns susținere din partea unor nume grele de pe scena politică Românească.

Gabriela Firea, Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta s-au așezat de partea lui Sorin Susanu în lupta pentru Primăria Brașov. Mai mult, Susanu nu se lasă, ci vrea să-i dea lovitura de grație lui Scripcaru înainte de a se ajunge la alegeri.

Citeste și:  Brașoveanca Timea Lőrincz, prezentă în Geneva la o vizită de lucru

Șeful corpului de control al ANPC a dezvăluit faptul că vrea să coalizeze toate forțele potrivnice lui Scripcaru înaintea alegerilor: „Acest om a luat Brașovul brașovenilor. Vreau ca împreună cu contracandidații mei să strângem rândurile și să redăm acest oraș brașovenilor. Ulterior brașovenii vor decide cui îl vor da în administrare. Dar întâi de toate trebuie să redăm Brașovul cetățenilor. Îi chem așadar pe contracandidații mei să luptăm împreună pentru a elibera acest oraș de sub ocupația lui Scripcaru. Cei care vor înțelege să dea curs invitației mele vor demonstra că mai presus de interesul politic sunt ghidați de dragoste pentru Brașov și respect pentru brașoveni”, a declarat Sorin Susanu.

Citeste și:  Transavia Airlines vine pe Aeroportul Brașov? Zboruri directe către Paris-Orly posibile în 2025!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.