Compania Apa blocheaza din nou traficul pe Avram Iancu

O nouă veste neplăcută vine de la Compania Apa: de joi dimineaţă, de la ora 8.00 şi până vineri seara la ora 18.00, circulaţia la intersecţia străzilor Bisericii Române cu Avram Iancu va fi blocată. Compania Apa anunţă practic mutarea şantierului care a dat peste cap traficul rutier cu câţiva metri mai spre Bartolomeu şi blocarea completă a intersecţiei, tocmai la sfârşit de săptămână. O ţigănie specifică acestei Companii care nu a fost în stare să prezinte un grafic complet al lucrărilor de la început pe strada Avram Iancu, cu date exacte a restricţiilor de trafic. Săptămâna trecută au mai închis o dată circulaţia câţiva metri mai sus, săptămâna aceasta blochează intersecţia în funcţie de stadiul lucrărilor. Amatorism specific unei companii care percepe cel mai mare tarif din ţară pentru apa potabilă, dar oferă indemnizaţii de 3.500 de RON membrilor Consiliului de Administraţia, şi sunt destui, pentru a vota majorarea tarifelor la apă.

Citeste și:  Județul Brașov a participat la Târgul de Turism MICE IBTM, Barcelona 2023

”În perioada 27.06.2019, ora 8.00 – 28.06.2019, ora 18.00 accesul auto va fi blocat pe strada Bisericii Române către strada Sitei, pentru realizarea legăturilor între conducta nou instalată pe strada Avram Iancu și rețeaua existentă.

Realizarea căminului de vane și a lucrărilor de cuplare impune restricționarea traficului auto și dirijarea acestuia prin semaforizare în zona intersecției menționate”, se arată în comunicatul Companiei Apa Braşov.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.

Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.