Compania Apa Brașov lansează campania SOS Canalizarea!

Compania Apa Brașov a lansat campania de informare, conștientizare și educare – SOS Canalizarea!.

„Aceasta este oportună, deoarece, în ultimii ani, a crescut îngrijorător de mult numărul de intervenții pentru desfundarea rețelelor publice de canalizare.

De asemenea, și avariile la echipamentele din stațiile de pompare/epurare s-au înmulțit. Cauzele principale ale acestor fenomene sunt utilizarea cu o frecvență mult mai mare a șervețelelor umede, pe fondul declanșării pandemiei de COVID-19, precum și obiceiul multor cetățeni de a le arunca direct în toaletă.

Protejarea mediului înconjurător este un principiu pe care ni-l asumăm în primul rând, cu fiecare investiție în infrastructura localităților din aria noastră de operare.

Citeste și:  Kärcher a curățat Teatrul Sică Alexandrescu și Piața Sfatului din Brașov

Campania este concepută pe mai multe planuri: de la flyere de informare la filme de conștientizare, de la afișe pentru asociațiile de proprietari până la spoturi de educare, de la mașini personalizate până la promovare pe Facebook sau YouTube.

Implicarea cetățenilor este una fără de care nu ne putem desfășura activitatea în condiții optime. De aceea, prin intermediul acestei campanii încercăm să încheiem un parteneriat simplu între noi și oameni: informarea, educarea și conștientizarea populației, vor fi responsabilitățile noastre, iar cetățenii, atâta timp cât știu ce au de făcut, vor proteja apele, sistemul de canalizare și mediul înconjurător.

În perioada următoare, site-ul nostru – www.apabrasov.ro va fi încărcat cu informații utile, filme de prezentare, toate cu însemnele campaniei SOS Canalizarea!. Începând cu 1 decembrie, la toate sediile noastre vor fi disponibile afișe pentru scara blocului sau birouri, precum și autocolante speciale pentru toalete. O parte din mașinile noastre vor purta însemnele campaniei, iar la sediul de pe strada Crișana nr. 1-3, va fi amplasat un panou mare de informare. În plus, 40.000 de flyere vor ajunge la toți clienții noștri în luna decembrie 2020.
DOAR ÎMPREUNĂ PUTEM PĂSTRA APELE CURATE!”, se arată în comunicatul Companiei Apa Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.