Compania Apa Brașov: ‘Schimbările de conducte se vor face fără oprirea apei’

Din 11 iulie, au început lucrările de cuplare la rețeaua publică de alimentare cu apă a conductelor nou montate, din fonduri europene, cuprinse în Etapa a II-a anunțată. Acestea se desfășoară pe strada Nicolae Titulescu, la intersecția cu str. Roșiorilor. Pentru acestea, nu a fost nevoie de întreruperea alimentării cu apă datorită manevrelor în rețea realizate în Etapa I. Lucrările de pe strada Nicolae Titulescu vor fi finalizate în zilele următoare.
În Etapa a II-a, vor fi cumulate și lucrările din etapa a IV-a, cele de pe strada Dimineții. Compania Apa a căutat soluții tehnice pentru a realiza aceste lucrări fără opriri de apă, cu impact cât mai mic asupra consumatorilor.
Reamintim că, Etapa a III-a se va desfășura în zona Onix – Bulevardul Griviței. Vom reveni cu detalii legate de zonele afectate, zile și intervale orare.
În etapa a IV-a, sunt programate cuplări pe strada Hărmanului, la intersecția cu strada Toamnei. Este posibil ca, în perioada 20 – 24 iulie 2020, să fie opriri de apă în această zonă.
Fiecare oprire de apă va fi anunțată cu cel puțin 3 zile înainte, prin toate canalele de comunicare posibile: SMS, pentru cetățenii care au acceptat să ne ofere numerele de telefon, e-mail, acolo unde există în baza de date, anunțuri la fiecare scară de bloc afectată, www.apabrasov.ro, Pagina Oficială de Facebook, precum și prin intermediul comunicatelor de presă. De asemenea, în toate zonele afectate vor fi cisterne de apă, pentru asigurarea necesarului de consum.
Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.
Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA, confinațat de Compania Apa Brașov.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere locuitorilor din zonă, precum și participanților la trafic!

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.