Compania Apa îi sfidează din nou pe brașoveni: Pănă când s-a prelungit șantierul de pe strada Castanilor

Compania Apa face legea la Brașov. Majorează tarifele când și cum vrea, oprește furnizarea apei, unde și cât vrea și mai nou blochează traficul în oraș după bunul plac. Toată vara, Compania Apa a distrus străzile din centrul orașului după cum a poftit, a tăiat străzi și trotuare după bunul plac, jucându-se cu nervii șoferilor. Nici nu a închis șantierul de-o vară de pe Al. I. Cuza, că s-a apucat să mutileze strada Castanilor.
Pe 13 septembrie Compania Apa anunța că lucrările se vor încheia pe 27 septembrie: „circulația rutieră va fi restricționată pe strada Castanilor pe partea dreaptă,pe o singură bandă, în sensul de mers către Bulevardul 15 noiembrie, până în 27 septembrie 2019, pentru lucrări de modernizare a rețelelor de apă”, anunța companie pe 13 septembrie.
Cu o zi înainte de expirarea termenului, adică ieri, Compania Apa Brașov vine cu tupeul cu care a anunțat senin și majorarea tarifelor la apă cu „câțiva bănuți” și anunță că „circulația rutieră continuă să fie restricționată pe strada Castanilor pe partea dreaptă, pe o singură bandă, în sensul de mers către Bulevardul 15 noiembrie, până în 4 octombrie 2019, pentru lucrări de modernizare a rețelelor de apă.
Din motive tehnice, lucrările s-au prelungit cu încă o săptămână față de termenul anunțat inițial”.
Ca de obicei, Primăria nu reacționează atunci când vine vorba de Compania Apa.

Citeste și:  Municipalitatea începe amplasarea primelor 15 stații de încărcare a autoturismelor electrice, din totalul de 242 pe care le are în proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.