Compania Apa intră cu buldozerele și pe strada Castanilor

Strada Castanilor din Brașov ar trebui să devină loc de pelerinaj week-endul acesta. Asta pentru că doar până luni, brașovenii o mai pot vedea intactă. De luni, Compania Apa Brașov „intră în brazdă”, cu tot ce presupune asta.

Mai precis, Apa Brașov spune că începe săpăturile pe trotuarul din dreapta, sensul de mers spre Patria, pentru reabilitarea rețelelor. Brașovenii cunosc deja ce se ascunde în spatele acestei reabilitări și ce rămâne în urmă: un dezastru ca pe strada Al.I. Cuza, cel mai recent exemplu. Un șantier încă nefinalizat și care a dat traficul peste cap în acea zonă a orașului. Nu a finalizat acele lucrări că se apucă de altele, Compania Apa, într-un acces distructiv inexplicabil, ascuns sub formula care dej îi îngrozește pe brașoveni: „reabilitare rețele”.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: 55% dintre români vor călători mai mult în țările Schengen

„În perioada 05.08– 31.08.2019, circulația pietonală va fi restricționată pe trotuarul situat pe strada Castanilor, pentru lucrări de modernizare a rețelelor de apă.
Astfel, săpăturile pentru reabilitarea conductelor se vor realiza pe trotuarul de lângă imobile, pe partea dreaptă, în direcția de mers spre bulevardul 15 Noiembrie (sala Patria).
Zona va fi semnalizată corespunzător, iar circulația pietonală va fi permisă pe trotuarul dintre parcare și zona verde.
Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, care a început în luna august a anului trecut și care se va derula până în februarie 2020.
Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere atât pietonilor, cât și locuitorilor din zonele adiacente”, se arată în comunicatul Companiei Apa Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.