Compania Apa le ia brașovenilor banii pentru un serviciu pe care nu îl prestează

Continuăm să le arătăm, celor de la Compania Apa Brașov (ne referim aici la conducerea Companiei, la încasatorii salariilor și indemnizațiilor nesimțite, din împovărarea brașovenilor) cât înghit zilnic brașovenii din partea acestei regii ineficiente și incompetente, care se împăunează cu realizarea unor subtraversări pe sub o stradă cu trei benzi. Această companie este responsabilă de inundarea Brașovului după fiecare ploaie modestă pentru că nu este în stare să-și curețe canalizările.

În special în Centrul Vechi, gurile de canalizare sunt înfundate, pline până la refuz de toată mizeria cărată de apa de ploaie. De ani de zile mâlul nu a mai fost scos din canalizari, astfel că apa de ploaie nu are unde să se scurgă, motiv pentru care sunt inundate beciurile și casele brașovenilor. Pe factura de apă, brașovenii plătesc totuși pentru acest serviciu care nu funcționează. Înșelăciune se cheamă fapta. Această companie încasează bani pentru un serviciu pe care nu îl prestează. Compania Apa trebuie să le restituie brașovenilor banii plătiți în ultimii 20 de ani pentru acest serviciu pe care regia de apă nu îl prestează.

Ba mai mult, Compania Apa trebuie să le plătească brașovenilor cărora li se inundă beciurile la ploi, despăgubiri. Întreaga conducere a Companiei Apa trebuie imediat destituită, pentru neîndeplinirea obligațiilor de serviciu, iar apoi Consiliul de Administrație al Companiei trebuie înlocuit. Există destui oameni competenți dornici să facă treabă, chiar dacă nu în anturajul primarului sau al președintelui CJ. Noi vă prezentăm doar câteva guri de canalizare astupate cu mâl până la refuz, pe străzile, Nicolae Titulescu, 15 Noiembrie, Muncii și Carpaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.