Compania Apa: ‘Străzile din Schei, spălate și dezinfectate’

Compania Apa Brașov anunță că aztăzi angajații regiei au spălat si dezinfectat o mare parte a străzilor din cartierul Schei.

„Acțiunea de spălare a străzilor municipiului Brașov presupune un efort deosebit în utilizarea materialelor și a personalului implicat, mai ales în acest context epidemiologic. De aceea, Compania Apa a decis ca, în limita timpului disponibil, dar și a personalului existent, să sprijine comunitatea, prin organizarea acestei activități. 

Astfel, astăzi, angajații noștri au spălat cu lichid dezinfectant o parte importantă a cartierului Schei. Mai exact, următoarele străzi au beneficiat de acest serviciu: Pe Tocile, Invățătorilor, Podul Crețului, Ceahlău, Doctor V. Saftu, Egalității, zona Seminarului Teologic, Șirul Gheorghe Dima, C. Brâncoveanu, Prundului, Șirul Mitropolit Andrei Șaguna, Nisipurile de Jos, Dealul Spirii, Podul lui Grid, Traian Moșoiu și Băilor. 

Citeste și:  Start vot pentru alegerea „Profesorilor Altfel” în Brașov

Compania Apa va continua aceste acțiuni în cartierul Schei, pe parcursul lunii aprilie, în strânsă colaborare cu Primăria Municipiului Brașov” se arată într-un comunicat al companiei apa Brașov. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.