Compania Apa suspendă toate lucrările programate!

Compania Apa Brașov a anunțat că își suspendă toate intervențiile programate la rețelele de apă și canalizare. Echipele Companiei Apa Brașov vor interveni doar pentru remedierea avariilor.

„Începând de miercuri, 18 martie 2020, Compania Apa Brașov nu va mai executa lucrări programate, necesare, în general, bunei funcționări a rețelelor de apă și canalizare. Echipele de intervenție se vor deplasa doar pentru remedierea avariilor în alimentarea cu apă potabilă și pentru desfundări de canalizare, tocmai pentru a diminua contactul direct cu persoanele și pentru a preveni răspândirea COVID-19. Estimăm că această restricție va dura până la sfârșitul lunii aprilie. 

Vă asigurăm că toți angajații Companiei sunt instruiți și protejați pentru a asigura furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă și canalizare la același nivel ridicat. Dat fiind contextul actual, întreruperile în alimentarea cu apă vor fi făcute pe perioade scurte de timp, iar reparațiile necesare vor fi programate atent și anunțate din timp. 

Citeste și:  MDLPA: Noi investiții în infrastructura medicală, culturală, juridică și sportivă

Menționăm că, lucrarea de astăzi, 18 martie, de pe bulevardul Victoriei este necesară pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă potabilă. Manevrele care sunt efectuate în cazul cuplărilor de conductă presupun, de obicei, tulburarea apei pentru o scurtă perioadă de timp. Așa cum am anunțat, lucrările din zonă vor fi terminate în jurul orei 12.00. 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim multă sănătate!”, se arată în comunicatul Companiei Apa Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.