Compania Apa – un nou atentat la sănătatea braşovenilor

Atenţie braşoveni, nu beţi apă de la robinet. Oamenii din mai multe cartiere ale braşovului au sesizat faptul că apa de la robinet este foarte tulbure, în special cei din zona Gării şi Făget. Reprezentanţii Companiei Apa au fost prinşi din nou cu temele nefăcute la capitolul comunicare. Şi asta pentru că deşi compania are programate intervenţii la conductele de alimentare cu apă, reprezentanţii societăţii nu s-au sinchisit să-i anunţe pe braşoveni.

Aşadar vă anunţăm noi, nu doar despre această lucrare ci şi despre altele din municipiu: Bd 15 Noiembrie (Pasaj Hidromecanica) , Str. Al. I. Cuza – Bd Iuliu Maniu, Str. Drezinei – Str. Anghel Saligny, Str. Al. Ioan Cuza – Str. Dr. Al. Davila. Pentru siguranţa dumneavoastră nu consumaţi apa de la robinet în zonele amintite.

Citeste și:  Discursul Președintelui României, Klaus Iohannis, susținut în cadrul recepției oferite cu prilejul Zilei Naționale a României

”Lucrările Companiei Apa nu sunt în zona Făget, ci în Centrul Civic. În cadrul acestei lucrări, echipa de intervenţie a fost nevoită să inverseze sensul de curgere al apei, fapt care a determinat tulburarea apei în zona Făget. Estimăm că această situaţie va dura până în jurul orei 17.00”, potrivit unui comunicat remis tardiv de Compania Apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.