Compania germană Foerch România îşi construieşte un nou sediu administrativ şi un nou depozit în municipiul Săcele. Investiţia se ridică la peste 3 milioane de euro

Foerch România îşi construieşte un nou sediu administrativ şi un nou depozit în municipiul  Săcele. Demararea procesului de construcţie a avut loc astăzi, în prezenţa unor invitaţi speciali: primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, arhitectul Nicolae Ţaric şi reprezentanţi ai grupului Eren Construct.

Noua construcție se va desfășura pe o suprafață de peste 4.000 m2, dintre care 3.000 m2 depozit  si peste 1.000 m2 birouri, săli de training și de negociere. Aceasta va fi construită după o arhitectură modernă, incluzând soluții eficiente energetic și prietenoase cu mediul, amenajarea acesteia presupunând o investiție de peste 3 milioane de euro.

În noua locație își vor desfășura activitatea cei 35 de angajati pe care Foerch îi are în prezent în depozit și birouri. În viitor, compania urmărește dublarea numărului de angajați pentru a susține activitatea celor peste 120 de consultanți de vânzări. Termenul de execuție preconizat este de 9 luni de zile.

Citeste și:  Ediție istorică FIDELIS: Cea mai mare sumă investită în cadrul unei emisiuni 

Proiectul susține trendul ascendent de dezvoltare al companiei din ultimii ani și constituie un pas important în crearea unor soluții cât mai personalizate pentru partenerii noștri aflați într-o continuă dinamică.

Foerch România face parte acum din companiile de top cu vânzare directă de articole consumabile, articole de montaj şi de ancorare pentru ateliere şi industrie, cu traditie de peste 13 ani pe piața națională. În anul 2020 Foerch România a înregistrat o cifră de afaceri de 47.710.262 lei, fiind al 10-lea an consecutiv în care firma înregistrează profit. Astfel Foerch România reprezintă unul dintre angajatorii atractivi de pe piața locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.