Competiție dură între elevii brașoveni participanți la un concurs în cadrul Mall Coresi. Ce probe au avut de trecut

În ultima zi a Săptămânii prevenirii criminalității, polițiștii au organizat şi desfăşurat întâlniri cu elevii din unitățile de învățământ de pe raza județului Brașov pe teme rutiere. Polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroului Rutier Brașov, au organizat și desfășurat în parteneriat cu Agenția Metropolitan, un concurs de educație rutieră în cadrul Mall Coresi.
Scopul activității a fost acela de formare a comportamentului rutier responsabil pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație în rândul elevilor din învățământul preuniversitar.
La acest eveniment s-au înscris 45 elevi ai claselor a III-a și a IV-a din 3 unități de învățământ de pe raza Muncipiului Brașov, care au avut de parcurs: o probă teoretică, care a constat într-un chestionar pentru cunoașterea regulilor de circulație și o probă practică (un traseu de îndemânare cu bicicleta sau trotineta).
Atât câștigătorii concursului, cât și ceilalți participanți au fost recompensați cu premii de către organizatori.

Citeste și:  Prin campania „Detector pentru viață”, 10.000 de detectoare de fum și monoxid de carbon vor ajunge în locuințele românilor cu ajutorul pompierilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.