Complexul Agrement de sub Tâmpa va fi reabilitat. Lucrările ating 3 milioane de lei

Centrul de Agrement de sub Tâmpa, aflat în administrarea Bibliotecii Județene George Barițiu Brașov va intra curând în reparații.

Proiectarea și execuția lucrărilor costă 2.670.183 lei, fără TVA, iar contractul a fost semnat cu Asocierea Deanda Prim Invest (din Codlea) și Stigma Building Management SBM (din Cristian).

Reabilitarea clădirii de la Agrement de sub Tâmpa se va face într-o perioadă de 15 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, trei luni fiind alocate proiectării, iar 12 luni, execuţiei, conform caietului de sarcini, potrivit publicației monitorulexpres.ro

În cadrul reabilitării vor fi executate reparații la terase, dar și la structura de rezistență. Se vor repara scările exterioare afectate de intemperii și va fi refăcut sistemul de captare a apelor pluviale care se scurg de pe aleile pietonale de sub Tâmpa. Vor exista, de asemenea, şi spaţii deschise pentru ateliere, dar şi zone de activităţi sportive. Mai mult, există planuri şi pentru piscina de la subsol. După finalizarea lucrărilor, în cadrul acestui complex ar putea fi amenajat și un centru cultural modern.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Sursa foto, geniusgroup.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.