Concert de caritate pentru Colegiul Național ‘Johannes Honterus’

În data de 15 februarie 2020 va avea loc cel de-al doilea concert organizat de Cluburile Rotary Lüdenscheid Zeppelin și Burg Transilvania Brașov la ora 19:00 la Sala Patria din Brașov.

Primul concert de caritate a avut loc la Lüdenscheid și a fost susținut de pianistul Ioan-Dragoș Dimitriu (fost elev al Colegiului Național „Johannes Honterus”) alături de pianiștii Susanne Wendel și Uli Frenschkowski și a adunat fonduri în valoare de 15.000 de Euro pentru renovarea a două clase din corpul D ale Colegiului Național „Johannes Honterus”.

Prețul unui bilet este de 30 Lei, toate fondurile strânse urmând a fi donate Colegiului Național „Johannes Honterus”. Biletele pot fi achiziționate pe www.bilet.ro sau la agențiile de turism Der Tour (fostul TUI Travel) din Brașov din Piața Sfatului, Autogara Bartolomeu, Calea București și Coresi Mall.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

Sponsorizările de orice fel sunt binevenite și vor fi folosite cu scopul de a susține proiectele de dezvoltare ale colegiului german brasovean.

Cutiile pentru donații vor fi amplasate în foyerul Sălii Patria.

Firmele pot achiziționa 10 bilete la un preț de 500 Lei și au posibilitatea să se prezinte în cadrul evenimentului cu un roll-up propriu în foyerul sălii.

Pentru întrebări vă stă la dispoziție domnul Cristian Macedonschi la numărul de telefon 0721888555 și pe e-mail la contact@cristianmacedonschi.ro

Programul serii va fi următorul:

Piotr Ilich Tchaikovsky – Dumka op. 59
Mozart – Say – Alla Turca

Ioan-Dragoș Dimitriu – pian


Aram Chatschaturjan – Toccata
Sergei Rahmaninov – Melodie op. 3
Dmitri Schostakowitsch și Johann Sebastian Bach – Preludii

Citeste și:  Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice. Prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații

Susanne Wendel – pian


Nicolai Medtner – Sonata Reminiscenza op. 38, nr. 1

J.S. Bach/ Jef Neve – Liebster Jesu, wir sind hier – Solitude

Sergei Rachmaninoff – Prelude op. 32, nr. 12

Uli Frenschkowski – pian


Piotr Ilich Tchaikovsky – Trepak, Dansul Zânei Dulciurilor și Valsul Florilor din Spărgătorul de Nuci pentru pian la 4 mâini
Susanne Wendel și Ioan-Dragoș Dimitriu – pian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.