Concert Phoenix în Brașov, duminică, ora 21:00

Cand spui Phoenix te gandesti cu siguranta la trupa care si-a castigat locul in muzica romaneasca, dupa anii de experienta si anii petrecuti in… inimile fanilor. Cu un stil aparte, inspirat de rockul clasic de peste hotare, dar slefuit „romaneste”, trupa Phoenix are cateva cantece pe care cu siguranta le poti fredona la orice ora din zi sau noapte.
Concert Phoenix in Rockstadt, Brasov, duminică, 23 iunie, ora 21:00. Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.
Persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Citeste și:  9.000 de arbori și arbuști, din 14 specii, formează începând de sâmbăta aceasta, prima pădure urbană din orașul Victoria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.