Concurs de filme de scurt metraj cu tematică anticorupție

Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația ProDemocrația și cu sprijinul financiar al Fundației Hanns Seidel România derulează, în perioadaoctombrie-decembrie 2020, proiectul #Integritate2020, proiect ce are ca obiectivimplicarea cetăţenilor şi a funcţionarilor publici în lupta împotriva corupţiei (https://rofaracoruptie.ro), activitatea principală fiind organizarea unui concurs de filme descurt metraj cu tematică anticorupție.

Concursul se adresează tuturor cetățenilor români care au împlinit vârsta de16 ani până la data înscrierii, desfășurându-se pe două secțiuni: amatori șiprofesioniști.

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați pe 9 Decembrie 2020, de Ziua Internațională Anticorupție, premiile fiind în valoare de 2000 de euro.

Detalii suplimentare privind condițiile de participare la acest concurs pot fiobținute accesând Regulamentul disponibil online, la adresa https://rofaracoruptie.ro.

Citeste și:  Deschiderea Festivalului Monodramei Independente, astăzi, la Centrul Cultural Reduta

Atât înscrierea, cât și trimiterea filmului se fac online, princompletarea formularului electronic disponibil la adresa menționată. Mesajul Direcției Generale Anticorupție este de toleranță zero la infracțiunilede corupție, iar pe această cale îndemnăm cetățenii să ia atitudine împotriva faptelor de corupție și să ne sesizeze ori de câte ori este cazul.

Reamintim tuturor cetățenilor că, la nivelul judeţului Brasov, Direcţia Generală Anticorupţie este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Brașov,cu sediul în municipiul Brașov, str. Nicolae Titulescu nr. 28, telefon0268/311624, e-mail brasov.dga@mai.gov.ro.

Totodată, Direcția Generală Anticorupție pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie, respectiv Call-centerul anticorupţie 0800.806.806, care poate fi apelatgratuit, din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.