Concurs de fotografie “Ziua Libertății de Mișcare 2021”, organizat astăzi, de către CFR Călători

Data de 24 septembrie este ziua în care CFR Călători sărbătorește “Ziua Libertății de Mișcare” (ZLM), prin organizarea unui concurs de fotografie.

Cei care doresc să participe la concursul ZLM trebuie să aibă cel puțin 16 ani și să trimită fotografii originale care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenurile CFR Călători, la adresa presa@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum https://ro.filemail.com/https://wetransfer.com/  etc.).

Concursul se va derula de la data de 24 septembrie 2021, ora 00:00 până la data de 30 septembrie 2021, ora 24:00.

Premiul cel mare al concursului este un bilet de călătorie cu trenul în Europa – Interrail Global Pass. Acesta are valabilite o lună și poate fi utilizat și pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Data începerii călătoriei cu Interrail Global Pass poate fi stabilită cu o anticipație maximă de 90 de zile de la momentul ridicării biletului de la sediul CFR Călători din București (cel mai târziu 31 decembrie 2021).

Citeste și:  Au început forajele geotehnice pe Transfăgărășan! Modernizarea celui mai spectaculos drum montan din lume intră în fază concretă

Detalii despre condițiile de participare și despre celelalte premii sunt disponibile în Regulamentul concursului ZLM 2021 postat pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.