Conferință internațională pe tema forțelor aeriene, găzduită la Brașov

Academia Forțelor Aeriene din Brașov, în parteneriat cu academiile forțelor aeriene din Grecia și Portugalia, organizează în data de 22 iunie 2021, la Belvedere Event Center, o conferință pe tema forțelor aeriene.

Așadar, instituțiile care participă la proiect sunt Academia Forțelor Aeriene Elene (organizație solicitantă), Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din România și Academia Forțelor Aeriene din Portugalia. Colegiul European de Securitate și Apărare participă ca partener asociat și va sprijini parteneriatul oferind expertiză în domeniul e-learning-ului.

Scopul proiectului este de a contura un program comun de studii care va face parte din educația de bază pentru ofițerii forțelor aeriene (un semestru comun), pentru a facilita și promova schimburi de studenți pe termen lung între diferite instituții ale forțelor aeriene europene. După finalizarea proiectului, schimburile vor fi finanțate de Programul Erasmus + al Comisiei Europene pentru a spori oportunitățile de internaționalizare pentru Academiile Forțelor Aeriene din Europa.

Participarea la acest proiect este în concordanță cu lunga tradiție de excelență care caracterizează Academia Forțelor Aeriene Elene, deoarece aceste schimburi vor contribui la dezvoltarea studenților militari, ajutându-i să dobândească abilitățile și competențele necesare, cum ar fi, abilități de conducere, abilități lingvistice, auto-dezvoltare și conștientizare culturală, prin expunerea la un mediu internațional.

Dezvoltarea proiectului va dura doi ani începând din toamna anului 2020.

Mai multe informații despre acest eveniment puteți afla accesând link-ul următor, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.