Consfătuire de taină între Ialomițianu și Paleologu la Brașov

Negocieri secrete între fostul ministrul al Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu și Theodor Paleologu.

Cei doi politicieni s-au izolat într-un colț al sălii de spectacole a Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov, sâmbătă seară, după spectacolul dedicat de Zilei Limbii Române și au vorbit între patru ochi timp de 20 de minute.

Tema discuțiilor dintre Ialomițianu și Paleologu este complet necunoscută, dar cu siguranță este una de mare greutate, judecând după distanța foarte mică de la care cei doi și-au vorbit, ba chiar de multe ori cei doi aproape că și-au șoptit la ureche anumite nume. De două ori, Ialomițianu și Paleologu și-au întrerupt discuția, deranjați de actorii care au trecut prin spatele lor spre scenă, așteptând ca intrușii să se îndepărteze suficient de mult pentru a-și relua dialogul.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

După mai bine de un sfert de oră de dialog, cei doi și-au strâns mâna și l-au invitat pe viceprimarul Brașovului, Mihai Costel, aflat la o distanță considerabilă de ei, să li se alăture.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.