Consiliul Județean Brașov investește peste trei sute de milioane de lei în infrastructură

În anul 2022, administraţia publică a judeţului Braşov va da şi mai mult de lucru firmelor care activează în domeniul infrastructurii rutiere, având în vedere că la nivelul Consiliului Județean este disponibil un buget generos la capitolul Drumuri: 301.002.000 lei.

„Consiliul Judeţean este un contractor serios, iar operatorii economici, locali şi nu numai, cunosc acest lucru şi participă în număr mare la procedurile de achiziţie pe care le iniţiem.”, spune Adrian Veștea.

Cel mai recent exemplu îl avem în ceea ce priveşte obiectivul de investiţii „PT + Execuţie – Reabilitare DJ 106 B Vulcan (DJ 112 A) – Holbav km 0+000-6+505”.

La termenul de depunere a ofertelor, care a expirat marți, două firme şi patru asocieri s-au înscris în competiţia pentru adjudecarea acestui proiect.

Citeste și:  Primăria amenajează 300 de locuri de parcare noi în cartierele Astra, Florilor și în zona Mircea cel Bătrân – Emil Racoviță

„Acest fapt mă bucură şi mă îndreptăţeşte să cred că vom putea desemna câştigătoare o firmă sau asociere care să livreze un proiect tehnic şi o lucrare de reabilitare de cea mai bună calitate pentru drumul de la Holbav. Începem implementarea acestui proiect utilizând fondurile proprii ale judeţului, cel puţin pe partea de proiectare, dar ne propunem să atragem cea mai mare parte a finanţării lucrărilor prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, mai spune Adrian Veștea.

Valoarea totală a obiectivului de investiţii este estimată la 20.669.371,08 lei (fără TVA), fondurile fiind asigurate din bugetul judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.