Constructorul sectorului de autostradă Cristian-Râșnov, pregătește nota de plată

Constructorii bucății de autostradă Râșnov – Cristian au început demersurile pentru începerea lucrărilor pe timp de noapte la acest obiectiv. Alpenside și Specialist Consulting vor prezenta în aproximativ două săptămâni studiile privind costurile suplimentare pentru realizarea acestor lucrări, urmând ca ulterior Compania Națională de Administrare a Infrastructurii din România (CNAIR) să avizeze una din variantele propuse.
Sectorul de autostradă Râșnov – Cristian ar putea fi finalizat până la finele acestui an, lucrările fiind accelerate în urma unei înțelegeri între constructor și Ministerul Transporturilor, după cum a anunțat a anunțat, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor. Potrivit ministrului, constructorul primește bani în avans pentru a lucra și în zilele de week-end și noaptea. Până acum, au fost lucrate doar două week-enduri pe lună. Inițial, în contractul semnat cu Alpenside era stiulat ca acest sector de autostradă să fie finalizat la sfârșitul lui 2020.
Contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din autostrada Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi Drum de Legătură, lungime 6,3 km (autostrada) + 3,7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median), a fost semnat cu asocierea Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, care a avut o ofertă de 118 milioane de lei.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.