Continuă lucrările care intră în alcătuirea infrastructurii Aeroportului Internaţional Braşov

Consiliul Județean Brașov a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru cele 9 obiecte de pe Aeroportul Internațional Brașov, care nu au fost finalizate prin contractul precedent.

Astfel, în perioada imediat următoare va fi reluată construcţia componentelor infrastructurii aeroportuare, urmând să realizeze clădirea energetică, remiza PSI, posturile de control acces, gospodăria de apă, parcarea auto și drumul de acces terminal – DJ 103 C, drumurile tehnologice interioare şi rețelele interioare în cadrul Aeroportului.

„În această vară continuăm lucrările la obiectele care intră în alcătuirea infrastructurii Aeroportului Internaţional Braşov. Faptul că de construirea acestor componente se ocupă aceeaşi asociere de firme care a realizat Terminalul de pasageri, respectând întru totul prevederile contractuale şi executând lucrările în parametrii calitativi pe care i-am solicitat, ne conferă certitudinea că şi cele şapte obiecte vor fi gata în termenul prevăzut şi la standardele impuse din punct de vedere calitativ în caietul de sarcini. Astfel, sunt întrunite toate condiţiile, astfel încât în perioada următoare să se lucreze într-un ritm susţinut pe amplasamentul de la Ghimbav şi să putem termina cea mai mare parte a lucrărilor până la sfârşitul anului 2021”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian-Ioan Veştea.

Citeste și:  FlyLili organizează sesiune de recrutări pentru însoțitori de zbor, sâmbătă, la Aeroportul Brașov

Valoarea totală a contractului este de 37.157.426,78 lei (cu TVA), iar termenul de finalizare a lucrărilor este de şase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.