Continuă pregătirile pentru asigurarea serviciilor de navigație aeriană la Aeroportul Brașov -Ghimbav

Continuă pregătirile pentru infrastructura necesară asigurării serviciilor de navigație aeriană la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav.

Construcţia clădirii de contingenţă are un stadiu fizic avansat cu 10 zile faţă de graficul de execuţie anunţat de asocierea UTI Construction and Facility Management SA – SC BOG’ART SRL.

Această clădire, formată din parter, etaj circulabil şi acoperiş sub formă de platformă de observaţie pentru serviciul de meteorologie, va fi terminată în perioada următoare, având în vedere că în luna octombrie avem planificată instalarea pe acoperiş a pilonului care va asigura funcţiunea turnului remote.

În interiorul clădirii vor fi instalate şi interconectate servere şi sisteme de echipamente tehnice care vor asigura furnizarea serviciilor de comunicații pentru controlul traficului aerian (ATC), de navigație, de supraveghere şi meteo în cadrul Aeroportului.

Citeste și:  Noaptea de Înviere va fi una cu cer senin și temperaturi de peste 10 grade în toată țara

Valoarea totală a contractului care include atât construcţia clădirii de contingenţă, cât şi procurarea, instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor specifice necesare serviciilor de navigaţie aeriană la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav este de 78.716.387,06 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.