Control judiciar pentru un brașovean care intrat cu forța peste fosta sa concubină

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce o persoană de sex masculin ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei sale concubine, de pe strada Prunului din municipiul Brașov.

Astfel, la data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii au fost sesizați, prin apel de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că fostul său concubin a distrus ușa de acces în locuință sa și a pătruns fără drept în imobil.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au procedat la identificarea bărbatului, în vârstă de 42 ani, din municipiul Brașov, și au stabilit că acesta ar fi pătruns, prin distrugerea ușii de acces, în locuința persoanei vătămate, refuzând să părăsească imobilul la solicitarea femeii, fapte care i-au creat acesteia o stare de temere.

Citeste și:  Italia, lasă-te surprinsă de România! | Ministerul Turismului derulează o nouă campanie outdoor de promovare a turismului, de această dată în Roma și Milano

Mai mult, conform celor declarate de persoana vătămată, bărbatul ar fi lovit-o în momentul în care a apelat telefonic organele de poliție.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea persoanei bănuite de comiterea faptelor pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brașov.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de acesta.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”distrugere, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.