Corona Brașov și-a luat revanșa în fața echipei HCF Piatra Neamț


Corona Brașov a învins, pe teren propriu, echipa HCF Piatra Neamț, cu scorul de 32-22 (14-10).
Meciul desfășurat astăzi, 27 martie, la Sala Sporturilor „D. Popescu-Colibași” a pus față în față Corona Brașov și HCF Piatra Neamț, echipa care a îngreunat, în etapa a 5-a, drumul Coronei către promovarea în Liga Florilor.
Corona și-a luat revanșa pentru înfrângerea din tur la o diferență confortabilă de 10 puncte, cu scorul final de 32-22.
Formația brașoveană a reușit un joc bun, dar ușor fragmentat, ceea ce l-a făcut pe antrenorul principal, Alin Bondar, să declare: „Felicit fetele pentru victorie! Astăzi însă, pe anumite momente de joc, am revăzut jocul pe care l-au prestat, în tur, la Piatra Neamț. Probabil că nu pot juca cursiv împotriva unor adversari de genul acesta, care joacă până la limita pasivului. Victoria a fost însă categorică și toate echipele întâmpină probleme cu genul acesta de handbal. Mulțumim, din nou, suporterilor brașoveni care au încurajat fetele pe tot parcursul jocului!”.
La cele 32 de goluri ale Coronei au contribuit: Brigitte Bitay 1 gol, Valentina Soreanu 3, Carla Lăcătuș 2, Monica Bărăbaș 5, Patricia Moraru 2, Ana Maria Vacariu 7, Elena Voica 1, Sarah Darie 2, Alexandra Dumitrașcu 3, Cristina Iordachi 4, Patricia Vizitiu 1, Szidonia Ordog 1.
Partida a fost condusă de la centru de arbitrii G. Doana și A. Gociu.
În etapa următoare, a 19-a, Corona Brașov va juca, în deplasare, pe terenul formației CS Știința Bacău. Etapa cu numărul 20 va fi una de respiro, în care Corona va sta, urmând ca în runda 21, pe 10 aprilie, să aibă un meci de foc, cu liderul clasamentului, CSM Galați, pe terenul acesteia.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.