Corona Brașov vrea să își ia revanșa, mâine, în meciul cu HCF Piatra Neamț!

Sala Sporturilor „D. Popescu-Colibași” găzduiește duminică, 27 martie, începând cu ora 12, meciul dintre CSM Corona Brașov și HCF Piatra Neamț

Echipa brașoveană, antrenată de Alin Bondar, întâlnește în etapa a 18-a, pe teren propriu, formația HCF Piatra Neamț, situată în acest moment pe poziția a 5-a în clasamentul Diviziei A, Seria A.

Corona Brașov ocupă poziția secundă în clasament (12 victorii/ 15 meciuri), cu 37 de puncte. Pe locul 3 se află CSM Unirea Slobozia (11 victorii/ 14 meciuri), cu 34 de puncte, iar pe prima poziție și lider al seriei rămâne, în continuare, CSM Galați (14 victorii/ 15 meciuri), cu 42 de puncte.

Citeste și:  Dăm Click pe România a dat startul înscrierilor prin care școlile, liceele, grădinițele și asociațiile pot primi calculatoare

În tur, în partida din etapa a 5-a, HCF Piatra Neamț a învins-o pe CSM Corona cu 29-28, iar fetele noastre speră ca în acest meci să își ia revanșa pentru înfrângerea dureroasă din toamna anului trecut!

În ultima etapă, Corona a câștigat în deplasare cu CNE Sf. Gheorghe (27-20), iar HCF Piatra Neamț a învins echipa ACS SC. 181 SSP București (39-28).

Biletele, în valoare de 5 lei, sunt puse în vânzare online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea. La casieria Sălii Sporturilor, biletele se pot achiziționa cu o oră înaintea fluierului de start.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.