Cozmin Gușă: ‘Guvernul manipulează cifrele Covid.Va raporta în zilele următoare 2.000 de infectări pe zi’

Analistul politic Cozmin Gușă devoalează planurile Guvernului Orban. Gușă a declarat în direct la România TV că a primit informații de la oameni din anturajul lui Ludovic Orban, că Guvernul se pregătește să manipuleze datele Covid, pentru a le folosi în scop electoral.

Concret, Gușă susține că în zilele următoare Guvernul va ridica raportările infectărilor Covid la 2.000 de cazuri pe zi pentru a speria electoratul PSD, format în mare parte din vârstnici, care sunt mai temători cu privire la Covid.

Potrivit lui Cozmin Gușă, prin raportatea cifrelor umflate, Guvernul încearcă șă țină electoratul PSD în case.

„Acest Covid va fi folosit electoral. Din nefericite, în următoarele 2-3 zile, Guvernul va raporta 2.000 de infectări cu un singur scop, să sperie electoratul PSD-ului, pe care ei îl cred de generațiea a treia și mai fricos de boală, e adevărat doar pe jumătate, este într-adevăr un electorat mai vârstnic, dar pentru vot eu cred că că vor risca. Este un calcul cinic de a folosi Covidul în scop electoral. Eu an informațiile acestea de la oameni de lângă Orban. Oamenii din jurul lui Orban sunt speriați de manipularea acestor cifre și folosirea lor în scop electoral”, a declarat analistul politic Cozmin Gușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.