Cresc prețurile serviciilor de apă şi canal. Brașovul este doar pe locul 34 în țară!

Potrivit deciziei A.N.R.S.C. nr. 82/03.06.2021, tarifele pentru serviciile de apă și canalizare – epurare se ajustează cu rata inflației, pentru toate localitățile cuprinse în aria de operare a Companiei Apa Brașov. Modificarea de tarif va fi aplicată începând cu data de 1 august 2021, astfel că prețul pentru unui metru cub de apă va fi de 4,61 lei, cu 15 bani mai mult, iar cel de canalizare, 3,18 lei, cu 11 bani în plus. Prețurile includ TVA.

Ca urmare, utilizatorii vor plăti de la începutul lunii viitoare, 7,79 lei/mc, față de 7,53 lei/mc cât este în prezent, pentru cele trei servicii furnizate de companie: apă potabilă, canalizare și epurare. Majorarea se va regăsi în factura emisă în luna septembrie pentru consumul aferent lunii august.

Citeste și:  e-Factura: Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul, extinsă până la 31 mai. Noi funcționalități aduse aplicației MF

După ajustare, Compania Apa Brașov se situează pe locul 34, din 45 de operatori existenți, în clasamentul național al tarifelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.