Crimă dublă în Bran! Doi soți au fost găsiți în casă într-o baltă de sânge

Dublă crimă descoperită în comuna Bran. Un bărbat, pompier la SMURD Moieciu și soția sa, cadru medical la Spitalul de Copii din Brașov, au fost găsiți morți în locuința din satul Șimon, în această dimineață. Colegii bărbatului au alertat familia după ce acesta nu a sosit la serviciu. O rudă i-a descoperit fără viață. Criminaliștii fac cercetări în toată zona.

Tatăl și o cumnată a bărbatului s-au dus la el acasă și au găsit ușa de la intrarea în vila cuplului spartă. Iar când au urcat la etaj i-au găsit pe cei doi soți, într-o baltă de sânge.

”Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă…”, a declarat pentru Știrile PROTV, Ilarie Pepene – tatăl bărbatului ucis.

Imediat a fost anunțată poliția, iar criminaliștii au început cercetarea la fața locului. Deocamdată, nu au un suspect și nici nu cunosc mobilul crimei. Singurul conflict pe care îl avea bărbatul era cu un văr, care are gospodăria lipită de a sa. Omul era plecat la muncă, atunci când a fost descoperită crimă. Vecinii spun că, peste noapte, câinii din zonă au lătrat, dar nimeni nu și-a făcut vreo grijă.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov coordonează ancheta în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.