Cristian Macedonschi a adus cei mai tari bloggeri din lume să promoveze Brașovul

Cea mai puternică lovitură de imagine pentru Brașov a fost dată de Cristian Macedonschi, consilierul local al Forumului German, care a invitat la Brașov 45 de bloggeri, cei mai citiți, din intreaga lume. Macedonschi, susține că s-a gândit să promoveze brașovul într-un mod inedit, printr-o promovare directă la turist și așa i-a venit ideea invitării celor mai consumați bloggeri. Aceștia vor vizita Brașovul însoțiți de cei mai buni ghizi ai Asociației Smart City, astfel încât la sfârșitul vizitei, să poată prezenta Orașul de la Poalele Tâmpei din perspectiva turistului, sosit în vechea cetate medievală.

„Dragii mei, ma indrept cu o armata de 45 de bloggeri internationali, veniti in Romania prin Experience Romania din toata lumea la invitatia lui Tudor Maxim, spre Brasov.

Citeste și:  Peste 600 de oameni au fost salvaţi de pe munte de către salvamontiştii braşoveni, în anul 2022

Ei vor fi alintati culinar la Cucinino, care-i asteapta cu cele mai proaspete si delicioase paste din Brasov iar dupa vor descoperi orasul medieval de la poalele Tampei intr-un tur avandu-i ca ghizi pe Gliga Ionut de la Apdt Brasov, pe scriitorul austriac naturalizat la Brasov , Bernhard Moestl si desigur pe mine.

Dupa tur mergem cu ei in Poiana Brasov unde sunt invitati de specialistii in ospitalitate de la Teleferic Grand Hotel.

Maine dimineata mergem la Feldioara la Cetatea Marienburg unde-i asteapta Primarul Sorin Taus cu garda Teutonica.

Bloggerii pleaca spre mai departe spre Sighisoara si Oradea si se intorc in Tara Barsei pe 16.07 pentru o experienta culinara romaneasca de exceptie la Stana Turistica invitati de Sergiana.

Citeste și:  Consiliul Copiilor Brașoveni și-a prezentat propunerile de completare a proiectului de buget 2023

Blogerii sunt veniti din toata lumea, America, America de Sud, Asia, India si din toata Europa iar eu profit de aceasta ocazie unica de a promova Brasovul si Tara Barsei turistic in toata lumea”, a scris Cristian Macedonschi, președintele Asociației Smart City, pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.